OOST-VLAANDEREN
LIGA TESSENDERLO

WEDSTRIJD ZVC Futsal Veldwezelt - Krijnen Keukens Malle  4-10 (0-5)

DATUM 21-12-2007

DOELPUNTEN 11 min: Smaal : 0-1,12 min: Gessner: 0-2, 12 min:Azzimani:0-3, 16 min: Naalden:0-4, 18 min: Naalden: 0-5, 23 min: Maes: 1-5, 23 min: Azzimani:1-6, 27 min: Toukouki: 1-7 30 min: Wawrzak: 2-7, 30 min:Gessner: 2-8, 33 min: Smaal:2-9, 35 min: Maes: 3-9, 38 min: Debusscherre: 4-9, 39 min: Gessner: 4-10

VERSLAG Malle nam het vrijdagavond in een bekerwedstrijd op tegen tweedeklasser Veldwezelt. Dit zou voor Malle geen probleem mogen zijn. Veldwezelt is niet echt aan een sterk seizoen bezig en staan dan ook voorlaatst.

In de eerste 10 minuten kon Malle nog niet scoren. Het kreeg wel talrijke kansen maar de bezoekers konden het net niet vinden. Gessner werd diep gestuurd maar trapte de bal in het zijnet. Toukouki mocht ook eens proberen maar ook hij miste het doel op een haar na. Er was ook een goede doelman nodig om de nul op het bord te houden. Eerst moest Cuypers zich bewijzen op een afstandsschot van Naalden en daarna moest hij nog eens zijn kunnen tonen op de losgebroken Govers alleen op doel kon afgaan. En in de 11de minuut was het dan voor de eerste keer raak voor Malle. Smaal kwam na een individuele actie alleen voor doel en rondde koelbloedig in het dak van het doel af. Nog geen minuut later verdubbelde Gessner de score na goed voorbereidend werk van Azzimani. En nog in dezelfde minuut stond ook de 3-0 op het bord. Azzimani trapte de bal overlangs voorbij doelman Cuypers. In de 14de minuut moest de bezoekende doelman Vaes voor het eerst in actie komen na een goede onderschepping van Maes die alleen voor doel kwam. Naalden kon in de 16de minuut de 4-0 scoren nadat Toukouki de bal voorzette. 2 minuten voor de rust legde Naalden de ruststand vast op 0-5. Zijn afstandsschot week af op een been en belandde zo in doel. Malle kon zo met een goed gevoel de rust in gaan.

De tweede helft kwam Malle al meteen opzetten. Zo gaf Govers in de 3de minuut een voorzet naar Smaal maar die kreeg de bal niet onder controle. Maar het was aan de overkant dat er gescoord werd. Maes rondde een goede aanval van Veldwezelt af. Malle liet zich hierdoor niet van de wijs brengen, er was nog maar amper afgetrapt of Azzimani kwam alleen voor doel en wist de bal in 2 keer in doel te werken. In de 6de minuut redde Vaes, Malle van een tweede tegendoelpunt. Hij wist een goed genomen vrije trap in hoekschop te deviëren. In de 6de minuut werd de enigste gele kaart van de wedstrijd toegekend aan Azzimani. Toukouki kon ook zijn eerste doelpunt maken door een mooi ingestudeerde corner. Halverwege de tweede helft kreeg Malle nog een strafschop na een fout op Toukouki. Toukouki nam zelf de verantwoordelijkheid op maar hij trapte via de paal naast. Al na de 10de minuut mocht Wawrzak het van op de 10-meter proberen na een 6de fout van Malle. Wawrzak faalde niet en schoot hard via de paal in doel. Maar opnieuw kwam Malle al vlug met een antwoord, een subliem lobje van Van Bavel over de verdediging en Gessner nam de bal in één tijd op de slof. 2-8. Het was Smaal die de bezoekers op 2-9 bracht. Zijn afstandsschot week af op het been van Wawrzak. In de 15de minuut kon Veldwezelt nog eens proberen vanop de 10-meter maar de lat bracht redding voor Malle. Maar nog in dezelfde minuut scoorde Veldewezel dan toch. Maes schoof de bal onder Doelman Vaes in doel. 2 minuten voor het einde bracht Debuscherre Veldwezel op 4-9 en tenslotte legde Gessner de eindstand vast op 4-10.

Malle speelde een goede partij, twee beloften kregen de kans om zich te bewijzen en dat hebben ze ook voortreffelijk gedaan. Doelman Vaes was op geen foutje te betrappen en ook Mounir deed wat van hem gevraagd werd.